УТИЦАЈ ТРАНСПОРТА НА
ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

У оквиру припремних састанака у унутрашњости Србије, који организују Млади истраживачи Србије, на тему "Утицај транспорта на животну средину ", одржаће се састанак и у Граду Нишу. Сврха састанака је да се сакупе запажања, од којих би најважнија била детаљније дискутована на Националном састанку у Београду заједно са доносиоцима одлука, поцетком фебруара.Канцеларија за младе Градске општине Палилуле овом приликом позива све еколошке НВО и друге организације цивилног друштва које су заинтересоване за тематику планирања и развоја урбаних целина и заштиту животне средине, да узму активно учешће у овим дешавањима и да информацију проследе партнерским организацијама.

Консултативни процес је део СЕЦТОР ИИ програма Регионалног центра за заштиту животне средине за централну и источну Европу (REC), у ком уцествује и Пројектни конзорцијум “Право на БеоГрад”:  Млади истраживачи Србије, Еко Центар и Клуб младих архитеката, Београд.

Састанак за учеснике из источне и јужне Србије је у среду 19.01.2011. у 10.30 х у Хотелу Тами Ресиденце. Уколико сте заинтересовани да учествујете на састанку, пошаљите е-маил на dusica@mis.org.rs са назнаком за састанак у Граду Нишу.