ПРИВРЕДНИЦИ И ГРАЂАНИ - ДАЈТЕ СВОЈ ГЛАС!

20.07.2009.

У оквиру пројекта регулаторне реформе ''Јачање конкурентности на локалном нивоу'' који заједнички имплементирају Међународна финансијска корпорација (ИФЦ) - групација Светске банке, град Ниш и пет градских општина, позивају се привредници и грађани да дају коментаре и препоруке за унапређење административних поступака који се спроводе у градским и општинским управама. Градска општина Палилула се активно укључила у реализацију овог пројекта.
Привредници и грађани који су наилазили на проблеме у раду са градским и општинским управама града Ниша своје предлоге могу да пошаљу на е-маил адресу:
giljotina@gu.ni.rs .Представници Града Ниша и свих пет градских општина потписали су са Међународном финансијском корпорацијом (ИФЦ) споразум о заједничком раду на развоју бољих услова за пословање кроз поједностављење административних процедура и пружање бољих услуга предузетницима. Реализацијом поменутог споразума, познатијег као гиљотина прописа, биће дефинисане и поједностављене све административне процедуре. На тај начин грађани и предузетници добиће ефикасну и модерну локалну администрацију која ће радити у служби својих суграђана и заинтересованих инвеститора. Гиљотина прописа предвиђа и успостављање односа између грађана и представника локалне администрације.

Више информација: http://www.ni.rs/giljotina.html