ОДРЖАНА ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ПОВОДОМ МАНИФЕСТАЦИЈЕ „ПАЛИЛУЛСКО ВЕЧЕ“

22.05.2009.

Поводом одржавања манифестације „ПАЛИЛУЛСКО ВЕЧЕ 2009“ у Градској општини Палилула одржана је конференција за новинаре. О циљевима и садржају ове манифестације, која је део програма Градске славе Ниша „Св. Цар Константин и Царица Јелена“ говорили су  Милан Ђурђевић, председник Организационог одбора и председник Скупштине Градске општине Палилула као и Братислав Вучковић, заменик генералног директора ЈКП „Медиана“ - Ниш и заменик председника Одбора. Прес конференцији присуствовали су и Весна Јовановић Јанковић, секретар Скупштине ГО Палилула и чланови већа Општине Милош Стојковић и Милан Стевановић.

Милан Ђурђевић је најавио другачију концепцију „Палилулске вечери“ од досадашње и укратко представио програм ове манифестације.

Братислав Вучковић је истакао да ће и ово „Палилулско вече“ донети пуно радости и вратити сећања на некадашњу Палилулу и град Ниш.

Иначе, манифестација „ПАЛИЛУЛСКО ВЕЧЕ 2009“ биће одржана 3.јуна 2009. године под покровитељством Града Ниша а у сарадњи са удружењем тари Ниш", Нишким културним центром и ЈКП“Медиана у Нишу.