ВЕЋЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

ЧЛАНОВИ ВЕЋА

МИЛАН АНДРЕЈИЋ, дипломирани менаџер, УРС

Рођен је 24. априла 1979. године у Нишу, где је завршио основну и средњу школу, Вишу правну на Правном факултету у Нишу и Високу пословну школу струковних студија на смеру менаџмент- интернационална бизнис администрација. Академско звање дипломирани менаџер стекао на Факултету за пословно индустријски менаџмет у Београду,као и звање мастер . За одборника скупштине Градске општине Палилула изабран је 11.07.2008. године а потом за члана Већа. 16.05.2012. изабран за одборника скупштине града Ниша.Тренутно је члан Већа у Градској општини Палилула. Ожењен, отац сина Немање.

 

контакт:

milan.andrejic@palilula.euСВЕТИСЛАВ ПЕТРОВИЋ, ВКВ радник, СПС

Рођен је 9. августа 1945. године. Основну и средњу школу завршио у Нишу. Високо квалификовани радник. У претходном сазиву Скупштине ГО Палилула био је шеф одборничке групе СПС-а. Секретар је Општинског одбора СПС-а Палилула као и члан Градског одбора СПС-а Ниш. Ожењен, отац двоје деце.

 

контакт:

svetislav.petrovic@palilula.euЗЛАТКО ШЕМИЋ, пензионер, ПУПС

Рођен је 26. марта 1957. године. Пензионер. Секретар Општинског одбора ПУПС-а Палилула и члан Градског одбора ПУПС-а Ниш. Ожењен, отац троје деце.

 

контакт:

zlatko.semic@palilula.eu

 

 

ИВИЦА СТОЈАНОВИЋ, апсолвент Економског факултета, СНС

Рођен је 08.августа 1982. године у Нишу, где је завршио основну и средњу школу. Апсолвент на Економском факултету у Нишу. Један од оснивача Српске напредне странке у Нишу. Члан Општинског одбора СНС–а Палилула.

 

контакт:

ivica.stojanovic@palilula.eu

 

 

МИЛОШ СТОЈИЉКОВИЋ, дипломирани инжењер телекомуникација, СНС

Рођен је 03.марта 1985. године у Нишу, где је завршио основну и средњу школу. Академско звање дипломирани инжењер телекомуникација стекао је на Електронском факултету у Нишу. Председник је Савета за омладину Општинског одбора СНС-а Палилула – Ниш.

 

контакт:

milos.stojiljkovic@palilula.eu