ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ ''ПОМОЗИМО НАШОЈ ДЕЦИ''

 

Градска општина Палилула-Ниш, након вишемесечних активности на терену, покренула је хуманитарну акцију под називом ''Помозимо нашој деци''.

Председник Градске општине Палилула, Бобан Џунић упутио је позив својим колегама у градској Управи, гардским општинама, друштвено одговорним компанијама, предузећима и установама, нашим суграђанима, да на делу покажу добру вољу, већу солидарност и подршку угроженима у невољи.

Акција је део социо-хуманитарног програма Градске општине Палилула који има за циљ подршку породицама које су суочене са проблемом обезбеђивања услова за одговарајућу здравствену заштиту деце. Овим поводом у ГО Палилула отворен је и наменски рачун: 840-2879741-16 где ће се прикупљена средства усмерити и даље користити по утврђеним критеријумима и одлуци.

Донаторска средства се могу уплатити, потписивањем уговора о донаторству или дирекном уплатом на наменски рачун.

Молимо Вас да о Вашем учешћу у акцији и другим појединостима контактирате колегиницу Драгану Илић, Кабинет председника општине Палилула, 018/290-600 или ГСМ 069/ 648-319.

Захваљујући пројекту из програма „Exchange 3“ „Јачање општинских капацитета за унапређење квалитета живота социјално рањивих група“ и финансијске подршке ЕУ, у општини Палилула ојачани су и капацитети Управе општине и остварена је веома садржајна сарадња са надлежним установама социјалне заштите града Ниша. Ове активности видно су побољшале квалитет живота социјално рањивих група и сарадњу са грађанима.

 ПОМОЗИМО НАШОЈ ДЕЦИ ДА ЛЕТУЈУ!

У оквиру хуманитарне кампање „ПОМОЗИМО НАШОЈ ДЕЦИ“, Градска општина Палилула упутила је јавни позив туристичким агенцијама, организацијама, удружењима, друштвено-одговорним компанијама и појединцима, да својим прилозима-донацијама омогуће малишанима са листе овог фонда - њиховим пратиоцима, боравак и опоравак на мору, планинским или бањским летовалиштима.

Заинтересована, правна и физичка лица, могу постати донатори акције ''Помозимо нашој деци'' одобравањем ваучера за одређени аранжман или уплатом финансијских средстава на наменски рачун Градске општине Палилула број 840-2879741-16, отворен код Министарства финансија – Управа за трезор.

По речима председника општине Палилула Бобана Џунића, „циљ ове хуманитарне акције је да подстакне јавност на већу хуманост и солидарност са породицама чија деца имају здравствених проблема и због тога нису у могућности да им обезбеде опоравак ван здравствених установа“.

Учинимо да ови малишани забораве на здравствене проблеме и уз Вашу подршку летују на мору, планини у бањи као и њихови другари.

О Вашем учешћу у акцији и другим појединостима можете контактирате Кабинет председника општине Палилула, 018/290-600 колегиницу Драгану Гавриловић, ГСМ 069/ 648-319.

Одсек за послове Кабинета председника
Градске општине - Односи са јавношћу и информисање