ХУМАНИТАРНА – СВЕЧАНОСТ ДУХОВНЕ МУЗИКЕ
30.11.2015

ХУМАНИТАРНА–СВЕЧАНОСТ ДУХОВНЕ МУЗИКЕ

Специјална школа са домом ученика „Бубањ” у Нишу и Градска општина Палилула, организују социо-хуманитарни програм под називом ХУМАНИТАРНО ВЕЧЕ - за децу са сметњама у развоју и децу са тешким обољењима. Ова активност, како је саопштио председник Бобан Џунић, има за циљ да промовише хуманост и сарадњу Специјалне школе са домом ученика „Бубањ“ и Градске општине Палилула, на унапређењу програма и остваривању мисије, да охрабри породице које нису у могућности да обезбеде услове за одговарајуће образовање и рехабилитацију, здравствену негу и заштиту деце. О програму „ХУМАНИТАРНО ВЕЧЕ“, намени сакупљених средстава, сарадњи, донаторским активностима, програму манифестације говорили су председник Бобан Џунић, Снежана Чарапић, директорка Специјалне школе са домом ученика «Бубањ», мр Сузана Петровић, диригент и уметнички руководилац хора „Грација“ и Златко Шемић, члан Хора „Учитељска лира“ већник ГО Палилула.

Програм ХУМАНИТАРНЕ-СВЕЧАНОСТИ ДУХОВНЕ МУЗИКЕ, биће изведен на сцени Народног позоришта у Нишу, у петак 4.децембра са почетком у 20:00 сати, Куповином улазнице за хуманитарно вече од 200.динара или донацијом у хуманитарне сврхе на наменски рачун Градске општине Палилула, ''Помозимо нашој деци'', број 840-2879741-16, отворен код Министарства финансија–Управа за трезор, даје се подршка деци са сметњама у развоју и деци са тешким обољењима.

За резервацију улазница и информацију о овом догађају, и могућности донације, све информације могу се добити у Градској општини Палилула-Специјалној школи са домом ученика „Бубањ“, од организатора програма позивом на 064/3074731 или 069/648-258.

У оквиру програма «хуманитарно вече» очекује се наступ Учитељског хора „Лира“, ученика школе „Бубањ“ са перформансом, наступ Хора „Грација“ и Хора „Првог београдског певачког друштва“, уз благослов његове светости патријарха Иринеја. (Текст-фото Д.Видојковић)

РТВ БеллеАмие - Хуманитарно вече за помоћ деци са сметњама у развоју