НОВА ГЕНЕРАЦИЈА НАЈУСПЕШЕНИЈИХ МЛАДИХ ПАЛИЛУЛАЦА У КАЛЕНДАРУ ОПШТИНЕ!
2.11.2015

НОВА ГЕНЕРАЦИЈА НАЈУСПЕШЕНИЈИХ МЛАДИХ ПАЛИЛУЛАЦА У КАЛЕНДАРУ ОПШТИНЕ!

У току је активност на прикупљању информација о најбољим ученицима и студентимка у Градској општини Палилула који ће бити заступљени у Календару општине Палулула за 2016. годину

Најбољи ученици и студенти, који се школују у образовним установама на територији Градске општине Палилула и ове године биће заступљени на фотографијама КАЛЕНДАРА општине за 2016.годину. Ово је осма година за редом како се у општини Палилула на овај начин промовишу најбољи ученици и студенти – рекао је Бобан Џунић, председник општине. Желимо да одамо признање најуспешнијима за остварене резултате у образовању и душтвеним активностима и скренемо пажњу јавности на њихов успех. Они су генерација од које се очекује да у скорој будућности унапреде квалитет и стандард живота у нашој средини. Наша Канцеларија за младе општине Палилула редовно прати интересовања и потребе младих и укључује их у остваривање пројеката општине-нагласио је председник Џунић. Затражено је од директора школа и декана факултета да доставе општини Палилула имена ученика-студената који су у протеклој 2014/2015 години били најуспешнији.

По утврђеном критеријуму вредноваће се остварени резултети појединаца, тимова-група у образовном процесу, друштвеним и спортским активностима, добијене награде, медаље и друга признања. Предложене ученике - студенте ће фотографисати професионални арт фотограф на одређеним локацијама у општини Палилула о чему ће накнадно бити лично обавештени. Промоција календара и најуспешнијих младих Палилулаца очекује се крајем децембра месеца. (Tекст-фото Д.Видојковић)