НОВИ ПРОЈЕКТИ ИЗ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

21.08.2008

 

 Поводом остваривања нових облика сарадње са данским градом Архусом, са којим је Градска општина Палилула имала одличну сарадњу на остваривању међународног пројекта “Подизање техничких и људских могућности на европски ниво” у периоду од јуна 2006. до маја 2007.године, председник Општине Палилула професор др Игор Новаковић примио је господина Флеминга Мејера, саветника данске општине Архус и ускоро, новог регионалног координатора програма ЛЕДИБ за Нишки регион.

Састанку је присуствовао и Милан Ђурђевиц, председник Скупштине општине Палилула, као и Драган Ранђеловић, пројект менаџер иначе сарадник Општине Палилула на пројектима који су усмерени ка страним донаторима. 

Председник Општине Палилула Игор Новаковић изразио је апсолутну подршку наставку програма ЛЕДИБ и понудио је конкретне пројекте који су одобрени од Светске банке и могу се одмах реализовати уз одговарајуће лобирање у  европским фондовима. Желимо да подстакнемо младе да понуде нове идеје за пројекте које би Општина Палилула подржала.